Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Jernskænk 200cm

En klassisk jernskænk med massive låger i glas og massere af opbevaringsplads.
Giv ethvert rum lidt kant og et industrielt look med dette skab.

Find andre jernskabe “her

Materiale: Jern, Glas

Mål: B: 200cm X D: 41cm X H: 90cm

kr.8.998,00

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Jernskænk med massive låger i glas og massere af opbevaringsplads. Giv ethvert rum lidt kant og et industrielt look med denne flotte jernskænk.

Gør din opbevaring en del af din indretning og udnyt skabets  hylder til udstilling af eksempelvis dit yndlings service. Med denne skænk sikrer du dig, at få fremhævet dine ønskede ting i indretningen bag beskyttende store glaslåger. De store glaslåger lyser skabets indre op og gør møblet mere let i sin helhed.

Skabet har to låger, som kan åbnes separat samt to hængsler, som giver mulighed for at låse skabet.

Denne store jernskænk er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til stuen eller køkkenet. Brug eksempelvis jernskænken i stuen som et lukket skab til at fremhæve dit yndlings service og interiør. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med denne lækre industrielle jernskænk og massere af opbevaringsplads!

Her får du en klassisk skænk i jern med massive glaslåger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Det er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug dette jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernskabe i den samme stil.

Find de andre jernskabe “her

Materiale: Jern, Glas

Mål: B: 200cm X D: 41cm X H: 90cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jernskænk 200cm”
Relaterede varer