Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Jernvitrine 200×100

Et stort jernvitrine med massive låger i glas og massere af opbevaringsplads. Giv ethvert rum lidt kant og et industrielt look med dette skab.

Mål: B: 100cm X D: 41cm X H: 200cm

kr.8.998,00

3 på lager

Beskrivelse

Jernvitrine med massive låger i glas og massere af opbevaringsplads. Giv ethvert rum lidt kant og et industrielt look med dette skab.

Gør din opbevaring en del af din indretning og udnyt skabets fem hylder til udstilling af eksempelvis dit yndlings service. Med dette skab sikrer du dig, at få fremhævet dine ønskede ting i indretningen bag beskyttende store glaslåger. De store glaslåger lyser skabets indre op og gør møblet mere let i sin helhed.

Skabet har fire låger, der er lavet i 4 mm tykt glas,  som kan åbnes separat samt to hængsler, som giver mulighed for at låse skabet.

Dette store jernvitrine er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til stuen eller køkkenet. Brug eksempelvis jernvitrinen i stuen som et lukket skab til at fremhæve dit yndlings service og interiør. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernvitrineskab.

Her får du et stort vitrineskab i jern med massive glaslåger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Det er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug dette jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernvitrineskabe.

Find de andre vitrineskabe “her

Materiale: Jern, Glas

Mål: B: 100cm X D: 41cm X H: 200cm
Skabet vejer ca. 100kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jernvitrine 200×100”
Relaterede varer