Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 


Velkommen til ZOOM!

Er du på udgik efter unikke møbler og er du vild med den industrielle og mere rå stil? Så er du kommet til det helt rette sted. 

I Zoom møbler & interiør finder du alt hvad hjertet begærer indenfor den industrielle og mere rå stil af boligindretning. Hvis du hælder mere til den minimalistiske stil, kan du med garanti også finde noget, som passer ind. 

Vores hjemmeside www.butikzoom.dk viser et mindre udvalg af hele vores sortiment. Befinder du dig i Odense eller omegn, så tøv ikke med at kigge ind i vores flotte butik – Zoom.  

Du finder os på adressen: Buchwaldsgade 51, 5000 Odense C, Danmark

Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde møbler og interiør, som passer ind i dit hjem.

Vi glæder os til at hilse på dig i butikken og/eller pakke din ordre 🙂 

Team ZOOM

Råt, industrielt og helt unikt!

Holdbare materialer, genbrug og en god historie er nogle af de vigtigeste faktorer i ZOOM’s DNA. Størstedelen af vores møbler og brugskunst er noget vi henter i Indien. Lige siden butikken åbnede i 1998 har vi haft et godt samarbejde med leverandører i Indien.  

Den rå og industrielle stil spiller en stor rolle i vores sortiment. 

Vores produkter fra Indien er aldrig 100% ens – Hvilket vi heller ikke vil have. Hos os får du ikke produkter der er ens og står snor-lige, men derimod nogle unikke produkter med masser charme, historie og holdbare materialer. Møbler som du ikke finder ved naboen.
De materialer du vil se gå igen i størstedelen af vores møbler er mangotræ, genbrugstræ, jern og læder.  Vores massive jernmøbler vil altid være at finde i vores sortiment. 

 

ZOOM's DNA

Da det hele begyndte……

i 1998 åbnede Henrik butikken ZOOM – Møbler og Interiør. Gennem de sidste 25 år butikken ligget i de samme lokaler (en gammel slagterforretning) i skibhuskvarteret i Odense.

Følg endelig med på vores Facebook eller Instagram, hvor vi løbende opdaterer vores følgere om nye varer, konkurrencer og spændende begivenheder.

 

[instagram-feed feed=3]