Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Spisebordsstol i koskind

Den fedeste spisebordsstol i jern som er betrukket i koskind, som sikrer spisestuen en udstråling af god smag.

Mål: Siddehøjde: 49cm X B: 60cm X H: 80cm

kr.1.499,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

En spisebordsstol i koskind med jernstel, som sikrer spisestuen en udstråling af god smag.

Denne spisebordsstol i koskind er oplagt som siddeplads rundt om spisebordet, men ville også være virkelig flot at have stående ved sminkebordet eller som en ny behagelig kontorstol. Denne lækre spisebordsstol har en lækker siddekomfort i koskindet og med armlæn. Skindet sikrer hver stol et unikt design, og jernstellet gør stolen både holdbar og stabil. Her får du en spisebordsstol som udstråler god smag i spisestuen, eller i køkkenet.

Stolens industrielle udtryk giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er unik grundet skindets varierende farve og mønster samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt spisebordsstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende. Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget unikke spisebordsstolesæt til din dagligstue med disse lækre spisebordsstole.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt firkantede former og kolde farver. Brug denne spisebordsstol til at bryde hjemmets mange firkantede former og kolde farver. Med stolens koskindsbetræk og jernstellet, giver du ethvert hjem et levende og blikfangende udtryk.

Her på webshoppen har vi også andre fine spisebordsstole.

Find de andre spisebordsstole “her

Materiale: Jern, Koskind

Mål: Siddehøjde: 49cm X B: 60cm X H: 80cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spisebordsstol i koskind”
Relaterede varer