Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Rundt sofabord i mangotræ Ø80

Et flot sofabord med jernstel og bordplade af mangotræ, som passer ind i stort set alle hjem.

Mål: Ø: 80cm X H: 45cm

kr.2.498,00

2 på lager

Beskrivelse

Rundt sofabord i mangotræ med jernstel, som passer ind i stort set alle hjem. Bordpladen varierer i mønster og farve.

Et rundt sofabord virker mere let i rummet og bryder de mange firkantede former i hjemmet. Med et rundt sofabord i mangotræ er der masser af plads til at komme rundt om bordet, og dagligstuen virker ikke klemt og firkantet. Stil enten bordet for sig selv eller sammen med et af sofabordene i en af de andre størrelser, miks og match, så det passer lige præcis til dit hjem og dine ønsker.

Dette runde sofabord i mangotræ er oplagt som det flotteste sofabord i stuen. Pynt sofabordet med noget af vores lækre interiør eller dit eget yndlings interiør. Bordet bør ikke nødvendigvis bruges til sofabord, men kan også sagtens bruges som eksempelvis et sidebord, med din yndlings vase på. Forestil dig en hyggelig læsekrog med en lækker lænestol, nogle flotte lamper og dette rustikke bord, med dine yndlingsbøger på, lyder det ikke godt?

Her får du et rundt sofabord i træ med bordben i jern, som har et industrielt udtryk, og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Sofabordet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed.

Sofabordet er unikt grundet træets varierende farve og mønster samt stellets overflade og svejsning. Så hvert enkelt sofabord har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør bordet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt ensartede farver og firkantede former. Brug dette sofabord, med den flotteste bordplade, til at bryde hjemmets mange kedelige farver og firkantede former. Med sofabordets naturlige træfarve og jernets rustikke udtryk passer bordet ind i ethvert hjem og stilart.

Den runde sofabord findes i fire størrelser.

Find de andre størrelse af sofabordet lige “her

Mål og materiale:

Materiale: Mangotræ, Jern

Mål: Ø: 80cm X H: 45cm

1 anmeldelse af Rundt sofabord i mangotræ Ø80

  1. Lone Gude (verificeret ejer)

    Så smukt😍

Tilføj en anmeldelse af varen
Relaterede varer