Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Cykelbarstol i sort

En barstol med cykelpedaler som fodstøtte og et unikt design.

Mål: Siddehøjde: H: 83cm X B: 41cm

kr.1.398,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Cykelbarstol i sort læder med et unikt design med låste cykelpedaler, som kan bruges til fodstøtte. Barstolen giver ethvert rum personlighed og et industrielt præg.

Denne sorte cykelbarstol er oplagt som den absolutte mest unikke og fede barstol til baren i opholdsrummet eller til køkkenøen i køkkenet. Barstolen er også virkelig fed som en stol i mandens garage til arbejdsbordet. Du kan bruge den sorte cykelbarstol til at personliggøre ethvert rum, der er massere af muligheder med denne lækre stol.

Her får du en cykelbarstol i sort med et industrielt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Barstolen er unik grundet detaljerne på stolen samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt cykelbarstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt firkantede former og kolde farver. Brug denne barstol til at bryde hjemmets mange firkantede former og ensartede farver. Med stolens unikke design og jernets rustikke udtryk passer barstolen ind i ethvert hjem og stilart.

Barstolen findes også i en brunt variant med ryglæn.

Find cykelbarstolen med ryglæn “her

Materiale: Læder, Jern

Mål: Siddehøjde: H: 83cm X B: 41cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cykelbarstol i sort”
Relaterede varer