Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Spisebordsstol

Flot spisebordsstol med jernstel og træsæde. Med stolens jernstel og rå træsæde vil den med garanti give din spisestue et cool og råt udtryk.

Mål: Siddehøjde: 46cm X H: 76cm X B: 56cm

kr.1.199,00

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Flot spisebordsstol i jern og genbrugstræ. Stolen som kan give din spisestue et råt og industrielt udtryk.

Giv kant til din spisestue med denne rustikke spisebordsstol. Stolens stel er lavet af jern, som forsikrer dig om stabilitet og holdbarhed. Stolens naturlige farver gør det muligt at passe ind i alle rum og alle stilarter.

Denne industrielle spisebordsstol er oplagt som siddeplads rundt om spisebordet, men ville også være virkelig flot at have stående ved sminkebordet eller som en ny fed kontorstol. Her får du en industriel spisebordsstol, som udstråler god smag i ethvert rum. Stolens materialer, gør det nemt at rengøre stolen, med en våd klud, hvis der skulle spildes.

Stolens industrielle udtryk giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er unik grundet jernets svejsning. Derudover variere det brune læderbetræk også en smule i nuancer og mønster. Hver enkelt spisebordsstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende. Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget unikke spisebordsstolesæt til din dagligstue med disse lækre spisebordsstole.

Der er en tendens til at spisebordsstolene er en ensartet farve med en klassisk form, med denne spisebordsstol har du mulighed, for at give ethvert rum et mere unikt, industrielt og rustikt udtryk. Dette er en spisebordsstol som er praktisk men, som er dekorativ samtidigt.

Her på webshoppen har vi også andre fine spisebordsstole.

Find de andre spisebordsstole “her

Materiale: Jern

Mål: Siddehøjde: 46cm X H: 76cm X B: 56cm

Et lille tip:

For at pifte stolen endnu mere op, så smid et skind efter din smag over stolen, som både giver stolen en blødere siddekomfort og samtidig bryder skindet også det rustikke udtryk super flot.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spisebordsstol”
Relaterede varer