Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Højt jernvitrineskab 200×55

Højt jernvitrineskab med glaslåger, som giver dig muligheden for at fremhæve dit yndlings service i indretningen.

Mål: B: 55cm X D: 40cm X H: 200cm

kr.5.998,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Højt jernvitrineskab med glaslåger, som giver dig muligheden for at fremhæve dit yndlings service i indretningen. Skabet har to låger, som kan åbnes separat.

Gør din opbevaring en del af din indretning og udnyt skabets fem hylder til udstilling af eksempelvis dit yndlings service. Med dette skab sikrer du dig, at få fremhævet dine ønskede ting i indretningen bag beskyttende store glaslåger. De store glaslåger lyser skabets indre op og gør møblet mere let i sin helhed. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernvitrineskab. Stil det eksempelvis i stuen eller i køkkenet.

Her får du et højt jernvitrineskab med massive glaslåger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Det er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug dette jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernvitrineskabe.

Find de andre vitrineskabe “her

Materiale: Jern, Glas

Mål: B: 55cm X D: 40cm X H: 200cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Højt jernvitrineskab 200×55”
Relaterede varer