Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Rød bilsofa

Fuldend din unikke indretning med denne fede bilsofa, som er designet som fronten på en bil.

Mål: L: 140cm X H: 75cm X D: 70cm

kr.11.998,00

Tilgængelig på restordre

Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Rød bilsofa, som er designet som fronten på en bil. Den industrielle bilsofa er med sort læderbetræk og passer perfekt til flere forskellige rum. Derudover er der mulighed for at få lyset tændt i forlygterne på sofaen via stikkontakt.

Denne røde bilsofa er oplagt som den absolutte mest unikke og fede sofa i stuen, i gildesalen, i mandens garage eller på børnenes legeværelse. Du kan bruge den røde bilsofa til at personliggøre ethvert rum, der er massere af muligheder med denne lækre sofa.

Her får du en rød bilsofa med et industrielt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Sofaen er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Bilsofaen er unik grundet detaljerne og nuancerne på sofaen samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt bilsofa har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør sofaen spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt firkantede former og kolde farver. Brug denne sofa til at bryde hjemmets mange firkantede former og ensartede farver. Med bilsofaens varme røde farve og designets industrielle udtryk passer sofaen ind i ethvert hjem og stilart.

Her på webshoppen har vi også bilsofaen i to andre farver.

Find de andre bilsofaer “her

pærer medfølger.

Materiale: Læder, Jern

Mål: L: 140cm X H: 75cm X D: 70cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød bilsofa”
Relaterede varer