Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Jernskab med genbrugstræ

Lækkert jernskab med træplade af genbrugstræ. Et skab som sætter et industrielt præg på ethvert rum.

Mål: B: 84cm X D: 40cm X H: 103cm

kr.5.998,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Industrielt jernskab med genbrugstræ, med plads til opbevaring, som sætter et industrielt præg på ethvert rum. Skabet har to hylder og to jernlåger, som kan åbnes separat.

Dette jernskab med genbrugstræ er oplagt som det fedeste barskab i stuen eller i køkkenet med dine pæneste glas og dine yndlingsdrikkevarer. Men jernskabet er også perfekt som et dekorativt opbevaringsmøbel til ethvert rum i huset. Stil noget at vores lækre interiør på jernskabets genbrugsplade, stil dit eget yndlings interiør eller en flot plante på. Du kan bruge jernskabet til at pynte enhver tom krog op eller som et entrémøbel med massere af plads til hue, handsker og skoopbevaring.  Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernskab.

Her får du et industrielt jernskab med genbrugstræ som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet træets varierende farve og mønster samt jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt skab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør jernskabet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette skab til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernskabets naturlige træfarve og jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også et højt lukket jernskab.

Find det høje jernskab “her

Materiale: Jern, genbrugstræ

Mål: B: 84cm X D: 40cm X H: 103cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jernskab med genbrugstræ”
Relaterede varer