Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Industriel spisebordsstol – Brun

Industriel spisebordsstol i jern og brunt læderbetræk. Spisebordsstolen forsikrer din spisestue et råt udtryk på en enkelt måde.

Mål: H: 95cm X D: 42cm X B: 50cm X Siddehøjde: 48cm

kr.1.498,00

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Industriel spisebordsstol i jern og brunt læderbetræk. Spisebordsstolen forsikrer din spisestue et råt udtryk på en enkelt måde.

Giv kant til din spisestue med denne rustikke spisebordsstol. Stolens stel er lavet af jern og forsikrer dig om stabilitet og holdbarhed. Stolens sæde er sort kunstlæder, som fuldender den rustikke stil super flot.

Denne industrielle spisebordsstol er oplagt som siddeplads rundt om spisebordet, men ville også være virkelig flot at have stående ved sminkebordet eller som en ny fed kontorstol. Her får du en industriel spisebordsstol i jern, som udstråler god smag i ethvert rum. Stolens materialer, gør det nemt at rengøre stolen, med en våd klud, hvis der skulle spildes.

Stolens industrielle udtryk giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er unik grundet jernets svejsning og overflade variere. Hver enkelt spisebordsstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende. Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget unikke spisebordsstolesæt til din dagligstue med disse lækre spisebordsstole.

Der er en tendens til at spisebordsstolene er en ensartet farve med en klassisk form, med denne spisebordsstol har du mulighed, for at give ethvert rum et mere unikt, industrielt og rustikt udtryk. Dette er en spisebordsstol som er praktisk men, som er dekorativ samtidigt.

Et lille tip til disse stole, for at pifte dem endnu mere op, er at smide et skind efter din smag over stolen, som både giver stolen et mere blødt siddekomfort, men samtidig bryder skindet også det rustikke udtryk super flot.

Her på webshoppen har vi også andre fine spisebordsstole.

Find de andre spisebordsstole “her

Materiale: Jern, kunstlæder

Mål: H: 93cm X D: 42cm X B: 50cm X Siddehøjde: 48cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Industriel spisebordsstol – Brun”
Relaterede varer