Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Jernbænk med trådkurve 150×49

Rustik jernbænk i massiv mangotræ. Giv dit rum karakter med denne industrielle bænk, som er praktisk med opbevaringsplads og siddeplads.

Mål: L: 150cm X H: 49cm X D: 35cm

 

kr.2.998,00

2 på lager

Beskrivelse

Rustik jernbænk i massiv mangotræ. Giv dit rum karakter med denne industrielle bænk, som er praktisk med opbevaringsplads og siddeplads.

Denne rustikke jernbænk er oplagt som den fedeste entrébænk, med massere af plads til opbevaring af sko, hue og handsker samt massere af siddeplads. Bænken ville også være super flot, at bruge som bænk til spisebordet i enten spisetuen eller i køkkenet. Du kan også bruge bænken som et dekorativt opbevaringsmøbel til ethvert rum. Stil noget at vores lækre interiør på bænken, stil dit eget yndlings interiør eller en flot plante på. Du kan bruge bænken til at pynte ethvert tomt spot i hjemmet op med. Der er massere af muligheder med denne lækre store jernbænk.

Her får du en rustik jernbænk med et industrielt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Bænken er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed.

Jernbænken er unik grundet træets varierende farve og mønster samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkel bænk har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør bænken spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt ensartede farver. Brug denne jernbænk til at bryde hjemmets mange kolde og kedelige farver. Med bænkens naturlige træfarve og jernets rustikke udtryk passer bordet ind i ethvert hjem og stilart.

Bænken findes også i en større variant.

Find den større variant af jernbænken “her

Materiale: Træ, Jern

Mål: L: 150cm X H: 49cm X D: 35cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jernbænk med trådkurve 150×49”
Relaterede varer