Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Indskudsborde i genbrugstræ

Flotte indskudsborde.  Det mindste af sofabordene kan placeres helt inde under det store af sofabordene eller de kan stilles side om side.
Bordene sælge samlet, så prisen er for sættet som det vises på billedet.
De runde bordplader er fremstillet i genbrugstræ, og det enkle jernstel er med klar lak.
Da de er lavet i genbrugstræ, kan der forekomme variation i farven på pladen.

Mål:
H:48 cm x W:82 cm

Materiale:
Jern med klar lak og genbrugstræ 

kr.3.998,00

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Smukke indskudsborde i genbrugstræ.
Et rundt sofabord virker mere let i rummet og bryder de mange firkantede former i hjemmet. Med et rundt sofabord med oxideret bordplade er der masser af plads til at komme rundt om bordet, og dagligstuen virker ikke klemt og firkantet. Stil enten bordet for sig selv eller sammen med sofabordet i en størrelse mindre, miks og match, så det passer lige præcis til dit hjem og dine ønsker.

Dette runde sofabord er oplagt som det flotteste sofabord i stuen. Pynt sofabordet med noget af vores lækre interiør eller dit eget yndlings interiør. Bordet bør ikke nødvendigvis bruges til sofabord, men kan også sagtens bruges som eksempelvis et sidebord, med din yndlings vase på. Forestil dig en hyggelig læsekrog med en lækker lænestol, nogle flotte lamper og dette smukke bord, med dine yndlingsbøger på, lyder det ikke godt?

Her får du et rundt sofabord med bordben i sortlakeret jern, som har et industrielt udtryk, og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Sofabordet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed.

Sofabordet er unikt grundet den oxiderede overflades varierende farve og mønster, samt stellets overflade og svejsning. Så hvert enkelt sofabord har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør bordet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt ensartede farver og firkantede former. Brug dette sofabord, med den flotteste bordplade, til at bryde hjemmets mange kedelige farver og firkantede former. Med sofabordets levende udtryk og jernets rustikke udtryk passer bordet ind i ethvert hjem og stilart.

Det runde sofabord findes også i en mindre variant.

Find sofabordet i en mindre variant “her

Mål og materiale:

Materiale: Jern og genbrugstræ

H:48 cm x W:82 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indskudsborde i genbrugstræ”
Relaterede varer