Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Cykelbarstol med ryglæn

En barstol med cykelpedaler som fodstøtte, komfortabelt ryglæn og et unikt design.

Mål: Siddehøjde: 83cm X B: 41cm X H: 117cm

kr.1.799,00

4 på lager

Beskrivelse

Cykelbarstol med ryglæn og et unikt design, Barstolen er med låste cykelpedaler, som kan bruges til fodstøtte. Barstolen giver ethvert rum personlighed og et industrielt præg.

Denne brune cykelbarstol med ryglæn er oplagt som den absolutte mest unikke og fede barstol til baren i opholdsrummet eller til køkkenøen i køkkenet. Barstolen er også virkelig fed som en stol i mandens garage til arbejdsbordet. Du kan bruge den brune cykelbarstol til at personliggøre ethvert rum, der er massere af muligheder med denne lækre stol.

Her får du en cykelbarstol med et industrielt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Barstolen er unik grundet detaljerne på stolen samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt cykelbarstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt firkantede former og kolde farver. Brug denne barstol til at bryde hjemmets mange firkantede former og kolde farver. Med stolens flotte brune læder og jernets rustikke udtryk passer barstolen ind i ethvert hjem og stilart.

Barstolen findes også i en sort variant uden ryglæn.

Find cykelbarstolen med ryglæn “her

Materiale: Læder, Jern

Mål: Siddehøjde: 83cm X B: 41cm X H: 117cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cykelbarstol med ryglæn”
Relaterede varer