Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Stort skab i sort stål m. trædøre

Et flot og hyggeligt skab egnet til stue og spisestue, med flotte døre lavet af genbrugstræ. Stålet malet sort gør skabet endnu mere elegant.

Længde: 140 cm

Højde: 70 cm

Bredde: 40 cm

kr.6.999,00

3 på lager

Beskrivelse

Rustik skab med én hylde ved hver låge og i alt to låger.

Dette skab er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. Brug eksempelvis skænken i stuen som et lukket skab med dit yndlings porcelæn, i entreen til opbevaring af huer, handsker og sko eller som det fedeste Tv-møbel. Du kan bruge skabet til at pynte enhver tom krog op med. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle skab.

Her får du et rustik skab med to låger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning samt genbrugstræet udtryk. Så hvert enkelt skab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmet indrettet i kolde og ensartede farver. Brug dette til at bryde hjemmets kedelige tendens og skabe en personlig indretning.

Relaterede varer