Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Rød traktorbar

Den fedeste traktorbar med lys i forlygterne. Traktorbaren er oplagt som en unik og anderledes bar i stuen, i køkkenet eller i gildesalen. Stil dine pæneste glas og dine yndlingsdrikkevarer på. Men traktorbaren bør ikke nødvendigvis bruges som en bar, det er også perfekt som en dekorativt opbevaringsmøbel til ethvert rum.

Mål: H: 97cm X B: 65cm D:41cm

kr.1.900,00

3 på lager

Beskrivelse

Rød traktorbar med lys i forlygterne. Denne traktorbar har en jernlåge og hylder plads til dine yndlings drikkevarer. Traktorbaren falder ikke kun i god jord hos traktorfans, mens også hos os andre. Gør din indretning unik med denne traktorbar.

Denne fede traktorbar er oplagt som den absolutte mest unikke og fede bar i stuen, i køkkenet eller i gildesalen. Stil dine pæneste glas og dine yndlingsdrikkevarer på. Men traktorbaren bør ikke nødvendigvis bruges som en bar, det er også perfekt som en dekorativt opbevaringsmøbel til ethvert rum. Stil noget af vores lækre interiør på baren, stil dit eget yndlings interiør eller en flot plante på. Du kan bruge traktorbaren til at pynte ethvert tomt spot i hjemmet op med. Der er massere af muligheder med dette lækre møbel.

Her får du en unik rød traktorbar med et industrielt udtryk, som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Baren er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Baren er unik grundet træets varierende farve og mønster samt stellets overflade og svejsning. Så hver enkelt traktorbar har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør baren spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt firkantede former og ensartede farver. Brug denne bar til at bryde hjemmets mange firkantede former og kolde farver. Med traktorbarens naturlige træfarve og jernets rustikke udtryk passer baren ind i ethvert hjem og stilart.

Her på webshoppen har vi også en scooterbar.

Find scooterbaren “her

Pære medfølger.

Materiale: Jern, Mangotræ

Mål: H: 97cm X B: 65cm X D:41cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rød traktorbar”
Relaterede varer