Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Industriel spisebordsstol – inkl. sort lædersæde

Industriel spisebordsstol i jern med med sort læderbetræk. Stolen som kan give din spisestue et råt udtryk på en enkelt måde.

Mål: Siddehøjde: 49cm X H: 80cm X B: 54cm X D: 49cm

kr.1.599,00

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Industriel spisebordsstol med sort lædersæde. Stolen som kan give din spisestue et råt udtryk på en enkelt måde.

Giv kant til din spisestue med denne rustikke spisebordsstol. Stolens stel er lavet i jern, som forsikrer dig om stabilitet og holdbarhed. Stolens naturlige farver gør det muligt at passe ind i alle rum og alle stilarter. Stolens sæder er i sort læder som komplimentere det rå stel super flot.

Denne industrielle spisebordsstol er oplagt som siddeplads rundt om spisebordet, men ville også være virkelig flot at have stående ved sminkebordet eller som en ny fed kontorstol. Her får du en industriel spisebordsstol i sort, som udstråler god smag i ethvert rum. Stolens materialer, gør det nemt at rengøre stolen, med en våd klud, hvis der skulle spildes.

Stolens industrielle udtryk giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Stolen er unik grundet jernets svejsning og overflade variere. Derudover variere det brune læderbetræk også en smule i nuancer og mønster. Hver enkelt spisebordsstol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør stolen spændende. Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget unikke spisebordsstolesæt til din dagligstue med disse lækre spisebordsstole.

Der er en tendens til at spisebordsstolene er en ensartet farve med en klassisk form, med denne spisebordsstol har du mulighed, for at give ethvert rum et mere unikt, industrielt og rustikt udtryk. Dette er en spisebordsstol som er praktisk men, som er dekorativ samtidigt.

Her på webshoppen har vi også andre fine spisebordsstole.

Find de andre spisebordsstole “her

Materiale: Jern, Læder

Mål: Siddehøjde: 49cm X H: 80cm X B: 54cm X D: 49cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Industriel spisebordsstol – inkl. sort lædersæde”
Relaterede varer