Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Sussi Trampedach 12

Plakat med smukke farver og et fint motiv, af den kendte danske kunstner Sussi Trampedach.

Mål: H: 70cm X B: 50cm

kr.299,00

25 på lager

Beskrivelse

Sussi Trampedach ligger en ære i at lave smukke motiver med de fineste detaljer og farver. Dekorere dine vægge med hendes flotte plakater.

Sussi Trampedach er datter af den kendte kunstner Kurt Trampedach. Hendes motiver har alle et budskab om, at vi alle har både mørke og lyse sider. Motiverne er alle en kvinde med et udfordrende, sjovt og smukt tvist, som gør motivet spændende. Og hendes budskab går igen på alle hendes kunstværker.

Det fineste ved kunst er personligheden og historien bag kunsten. Denne smukke plakat forestiller en kvinde med det smukkeste hårpynt og en flot rød farve på læberne. Det smukke bag kunst er også at vi hver i sær kan fortolke kunsten forskelligt, og måske ser du noget helt andet? Det er dette som gør Sussi Trampedachs plakater spændende. Denne plakat er i nogle smukke varme farver. I hårpyntet er en varm gul farve og kvindens bluse er i en svag grøn farve som komplimentere hinanden super flot. Den røde farve på læberne bryder de andre lyse farver, som giver et smukt udtryk.

Vi har mange af Sussi Trampedachs plakater på webshoppen og du har mulighed, for at sammensætte forskellige motiver og farver, som giver dig mulighed for at lave din egen personlige billedvæg. En billedvæg er et stort kunstværk til hjemmet, som giver rummet farve, historie og et smukt udtryk. Man kan enten mixe og matche vores udvalg af Sussi Trampedachs plakater, men man kan også blande hendes motiver med andre kunstnere eller bryde billedvæggen med andet dekorativt vægpynt.

Sussi Trampedachs plakater er smukke i alle rum i hjemmet. Giv det hvide badeværelse farve, stil billedet på en hylde i entréen eller hæng det op på stuens kedelige vægge.

Denne plakat passer ind i enhver stilart. Bryd hjemmets kolde farver, med plakater fyldt med smukke farver, smukke motiver og spændende kunstværk.

Der medfølger ikke ramme.

Mål: H: 70cm X B: 50cm

Se resten af vores plakater “her

Skal du have en ramme med?

Vi har i butikken også et stort udvalg af rammer, så kom ind i butikken i Odense og vælg den rette ramme til dine plakater eller kontakt os og vi finder en løsning på at få sendt en ramme med i din ordre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sussi Trampedach 12”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer