Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Plakat 50X70 – Face of the dancer

Flot plakat i 50X70 cm af kunstneren Emil Tonne Staal.Plakaten er fra serien “Faces Of The Earth” og har fået titlen “Face of the dancer”

Se hele serien her:

Der er mulighed for indramning i ved bestilling til afhentning i butikken.
Vi kan desværre ikke sende plakaten indrammet.

kr.399,00

3 på lager

Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Emil Tonne Staal er født i Helsingør, Danmark. Han voksede op i en arbejderfamilie som den yngste af 3 børn. Af sin far, der var skibsbygger, lærte Emil fra en tidlig alder at bruge sine hænder, som redskaber til at bygge og skabe ting. På Emils 14 års fødselsdag fik han en gammel guitar, og det blev et vendepunkt for Emil. Han lærte hurtigt at mestre instrumentet og kort efter begyndte Emil at skrive sin egen musik, og inden for et år havde Emil startet sit første band og begyndte at give koncerter til forskellige sammenkomster og fester.

Senere flyttede Emil til København for at slutte sig til den professionelle musikscene i hovedstaden. Emil har siden spillet mere end tusinde koncerter i mange lande rundt om i Europa. Han har også turneret så fjerne steder som Østafrika og Mexico.

I 2004 vendte Emil tilbage til Danmark efter at have boet og spillet musik i Spanien i omkring 1 år, og det var da Emil begyndte at udtrykke sig gennem maleri og skulptur, hvilket blev et andet vendepunkt.

I stedet for at gå på kunstakademiet valgte Emil at lære kunstmaleri på samme måde, som han med succes havde lært musikkunsten. Han studerede de store mestre, han beundrede, lavede værksteder og lærte af andre kunstnere og simpelthen lavede han en masse kunst.   Emil Tonnes kunst er inspireret og fanget af hans dybe interesse for interkulturel kommunikation og i menneskers forskellige spirituelle opfattelser og kulturer rundt om på kloden, samt vores interaktion med naturen og dyrene.

Emil har arbejdet med kunst i mange former, lige fra musik og poesi, over performancekunst og installationer, til skulpturer og malerier, og han har en rækkevidde i sin kunst, der er sjælden og stadigt udvidende. Emil er drevet af et utrætteligt ønske om at udforske sit indre og den verden, han oplever omkring sig og på sine mange rejser. Emil omsætter derefter de mange følelser og indtryk, til historier og udtryk gennem farve og form.   I mange af Emils værker finder man lag af mystik og symboler, som stammer fra forskellige verdenskulturer, og som giver et indblik i Emils egen spirituelle søgen, fra svedehytteture i de mexicanske bjerge, meditation og buddhistisk filosofi, afrikansk shamanisme, til personlig vejledning fra en Apache Medicine mand.
Emil Tonne har ved flere lejligheder udstillet på gallerier i Mexico og deltaget i kunstfestivaler og i tv- og radioshows flere steder i Mexico.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plakat 50X70 – Face of the dancer”
Relaterede varer