Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Pendel blå Ø:33

Flot pendellampe med trætop, som passer ind i ethvert hjem. Lampen er perfekt at placere over spisebordet.
Se også vores andre lamper her

Farve: blå
Mål: Ø: 33cm H: 40cm

Original price was: kr.899,00.Current price is: kr.299,00.

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Smuk pendel lampe i en flot blå farve, som kan passe i ethvert hjem. Lampen er perfekt at placere over spisebordet.

Lamper er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Denne pendellampe er lavet i farvet jern. Lampen består også af træ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Det er to massive materialer som sikrer pendellampen holdbarhed. Hver pendellampe har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør pendellampen spændende.

Med pendellamper er der tonsvis af muligheder for belysning til ethvert rum. Du kan både hænge lampen for sig selv eller mikse den med flere af samme slags eller andre former og farver. Det giver et flot og personligt look til indretningen.

Her har du en loftlampe som kan bruges i alle rum. Lampen kan eksempelvis hænges over spisebordet, men ville også være super flot at have hængende over køkkenøen. Denne loftlampe er ikke kun praktisk, men er samtidig dekorativ og lyser ethvert rum smukt op.

Pendellampen passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Giv den nordiske og minimalistiske stil et råt tvist. Fuldend din rustikke indretning med denne fede pendellampe, som er prikke over i´et. Skab liv og personlighed til rummet med denne smukke pendellampe, som har karakter.

Se vores andre lamper “her

Materiale: Jern, Træ

Mål: Ø: 33cm H: 40cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pendel blå Ø:33”
Relaterede varer