Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Odense Plakat

En flot plakat af Odense med byens største seværdigheder, lavet af kunstneren Simon Holst.

Mål: H: 70cm X B: 50cm

kr.299,00

10 på lager

Beskrivelse

Odense plakat, som er udformet som en collage af billeder over byen. Collagen er redigeret med akvarel og en kant af arkitektur streger af bygningerne.

Kunstneren bag plakaten er Simon Holst. Simon Holst har i denne smukke by plakat prøvet at vise byen frem fra sine smukkeste sider med dets største karaktertræk, naturskønne områder og seværdigheder.

Det fineste ved kunst er personligheden og historien bag kunsten. Denne smukke plakat forestiller en collage af den fynske storby Odense. Det smukke bag kunst er også at vi hver i sær kan fortolke kunsten forskelligt, og ligger mærke til nogle detaljer, som andre måske ikke gør. Det er dette som gør Simon Holst plakater spændende. Denne plakat er i nogle smukke neutrale farver. Med naturens blå og grønne farver, som giver et realistisk udtryk af byen. Plakaten har et akvarel maling udtryk, som gør at de forskellige seværdigheder fra byen flyder sammen på en måde, som giver plakaten et levende og fyldestgørende flot udtryk.

Vi har et lille udvalg af Simon Holsts plakater på webshoppen og du har mulighed, for at sammensætte forskellige motiver og farver, som giver dig mulighed for at lave din egen personlige billedvæg. En billedvæg er et stort kunstværk til hjemmet, som giver rummet farve, historie og et smukt udtryk. Man kan enten mixe og matche vores udvalg af Simon Holsts plakater, men man kan også blande hans motiver med andre kunstnere eller bryde billedvæggen med andet dekorativt vægpynt.

Simon Holsts plakater er smukke i alle rum i hjemmet. Giv det hvide badeværelse farve, stil billedet på en hylde i entréen eller hæng det op på stuens kedelige vægge.

Denne plakat passer ind i enhver stilart. Bryd hjemmets kolde farver, med plakater fyldt med smukke farver, smukke motiver og spændende kunstværk.

Der medfølger ikke ramme.

Mål: H: 70cm X B: 50cm

Se resten af vores plakater “her

Har vi ikke din by? Så prøv at find den “her

Skal du have en ramme med?

Vi har i butikken også et stort udvalg af rammer, så kom ind i butikken i Odense og vælg den rette ramme til dine plakater eller kontakt os og vi finder en løsning på at få sendt en ramme med i din ordre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Odense Plakat”
Relaterede varer