Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Loungesofa i grå

DETTE ER EN BESTILLINGSVARE
Lækker lounge sofa i en flot grå farve, med ekstra bred chaiselong. En sofa der oser af hygge og indbyder til ren afslapning derhjemme. Sofaen har vendbar chaiselong, så det vil sige at du selv bestemmer hvilken side du vil have chaiselongen i.

Mål: L: 285cm  X D: 92/175cm X H: 72cm sædehøjde: 40cm

Bestil ved at ringe til os på tlf. 66134475 eller kom ind i butikken, hvor du kan se sofaen i alle de forskellige farver den findes i.

kr.13.999,00

Kategori:

Beskrivelse

Lækker lounge sofa i grå med god siddekomfort, lavet i et stilrent og moderne design.
En loungesofa der indbyder til ren afslapning og hygge, med plads til hele familien. Indret hjemmet med en smuk og komfortabel lounge sofa i en stilren i mørkegrå farve der passer ind i ethvert hjem. Med den smukke mørkegrå farve har du her en klassisk, stilren sofa i mange år. Sofaen er lavet i slidstærkt stof, der tåler at blive brugt.
Lounge sofaen er en rigtig flyder, med en ekstra stor chaiselong. Den kan bestilles med både højre-og venstrevendt chaiselong så den passer ind i dit hjem.
Du får en helt fantastisk siddekomfort takket være de bløde hynder og sæder. En god størrelse sofa hvor du kan samles med dine nærmeste, når I skal hygge og slappe af.
Sofaen fås i 3 forskellige farver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Loungesofa i grå”
Relaterede varer