Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Konsolbord

Konsolbord som kan give ethvert rum kant. Konsolbordet har flere funktioner og er eksempelvis oplagt som entrémøbel med plads til fodtøj.

Mål: B: 120cm X D: 30cm X H: 80cm

kr.2.998,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Dette rustikke konsolbord er lavet af massive materialer, som gør bordet stabilt og holdbart. Konsolbordet har flere funktioner og er eksempelvis oplagt som entrémøbel med plads til fodtøj.

Dette konsolbord er oplagt, som det fedeste dekorative entrémøbel med massere af plads til hue, handsker og skoopbevaring. Konsolbordet kan bruges i alle rum i hjemmet som et flot opbevaringsmøbel med mulighed for udstilling af ting, du ønsker at fremhæve i din indretning. Stil eventuelt konsolbordet i køkkenet pyntet med friske krydderurter eller i stuen med noget af vores flotte interiør på. Konsolbordet ville også være super fint som et enkelt og rustikt tv-møbel. Du kan bruge konsolbordet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op med. Der er massere af muligheder med denne lækre konsolbord.

Her får du et konsolbord, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Konsolbordet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning samt træets udtryk. Så hvert enkelt konsolbord har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør konsolbordet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette konsolbord til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets og mangotræets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre møbler med mulighed for udstilling.

Se eksempelvis vores flotte reol i genbrugstræ “her

Materiale: Mangotræ, Jern

Mål: B: 120cm X D: 30cm X H: 80cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konsolbord”
Relaterede varer