Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Elf i tændstikæske

Den sødeste nissealf Elf i en fin lille tændstikæske. Elf har en sød ternet bluse med grå selebukser og en rød nissehus på. Elf bor den lille hyggelige tændstikæske, som både har pude, tæppe og madras, så han kan holde sig varm og tryg.

Se også pige alfen Elfie her 

Materiale: Bomuld – med fyld af genbrugt polyester.
Mål H:13cm

kr.189,00

1 på lager

Beskrivelse

Den sødeste nissealf, Elf i en fin lille tændstikæske. Elf har en sød ternet bluse med grå selebukser og en rød nissehus på. Elf bor den lille hyggelige tændstikæske, som både har pude, tæppe og madras, så han kan holde sig varm og tryg.

Maileg er et dansk firma der gennem de sidste 22 år har skabt et skønt juleunivers der består af alt lige fra juletræspynt til de populære pixy nisser.
Mailegs hyggelige julekollektion emmer af nostalgi og traditioner og er elsket af både børn og voksne.

Stilen fører dig hurtigt tilbage til barndommen og den klassiske danske jul, med mørkerøde og hvide farver.
Nisserne fra Maileg er blevet et samleobjekt for mange, og hvert år kommer der nye nisser til nissefamilien. De nye nisser 2021 er holdt i den samme stil, så de passer til nisserne fra de tidligere kollektioner, blot med nye små fine detaljer som giver gør nisserne helt enestående.

I Mailegs julekollektion finder du et stort udvalg af bl.a. julemus, julegrise, kalendernisser, adventsnisser, ornamenter, gavepapir, servietter og meget mere.

Materiale: Bomuld – med fyld af genbrugt polyester.
Mål H:13cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elf i tændstikæske”
Relaterede varer