Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Dør spejl i grå

Med et dørspejl i grå, giver du rummet personlighed. Dørspejlet er designet som fronten på en dør og har de smukkeste rustikke detaljer.

Vær opmærksom på, at der ikke er fri fragt på nedsatte varer, men at der er mulighed for gratis Click & Collect.

Mål: H: 191cm X B: 72cm X D: 3cm

Original price was: kr.1.998,00.Current price is: kr.499,00.

3 på lager

Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Dørspejl i grå, som giver ethvert rum personlighed. Dørspejlet er designet som fronten på en dør og har de smukkeste rustikke detaljer.

Dette dørspejl i grå er oplagt, som det fedeste dekorative spejl til ethvert rum i hjemmet. Stil eksempelvis dørspejlet i entréen, i garderoben eller i stuen. Spejlet kan bruges i alle rum i hjemmet som et flot dekorativt spejl, som oven i købet er praktisk. Et spejl får et rum til at virke en større og lyset reflektere på spejlet, som giver mere lys i rummet.

Spejlet er et helkropsspejl, som er perfekt at have stående i garderoben, så man kan tjekke hvordan tøjet sidder. Hvis du ønsker at give et frisk pust til de kedelige hvide vægge, så er dette spejl løsningen. Hæng spejlet op i ethvert rum og brug det som en flot dekorativ vægdekoration. Du kan bruge spejlet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op med. Der er massere af muligheder med dette lækre dørspejl.

Her får du et dørspejl, som har et personligt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Spejlet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Spejlet er unikt grundet spejlets flotte detaljer. Så hvert enkelt spejl har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør spejlet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette spejl i den flotteste grå farve til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med spejlets unikke design og flotte detaljer, passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Spejlet findes i tre farver.

Find de andre farver lige “her

Materiale: Spejl, Træ

Mål: H: 191cm X B: 72cm X D: 3cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dør spejl i grå”
Relaterede varer