Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Dansende træfigur

Dansende træfigur i mangotræ, som skaber stemning og personliggøre din indretning. Pynt reolen eller vindueskarmen med denne smukke træfigur.

Mål: H: 42cm X  B: 13cm (Variere en smule i størrelse)

kr.399,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Skab en unik indretning og giv ethvert rum personlighed med en dansende træfigur. Træfiguren er lavet i mangotræ og hver figur er unik.

Interiør er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Denne træfigur er unik grundet, at figuren er lavet af mangotræ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Hver træfigur har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør figuren spændende.

Her har du en træfigur, som forestiller en dansende dame. Træfiguren kan bruges i alle rum og kan eksempelvis stå for sig selv, med dit yndlingsinteriør eller sammen med vores andre træfigurer. Mange gange ender indretningen med at bestå af lys og planter, men med en skulptur giver du indretningen et nyt og mere kunstnerisk tvist til dit hjem. Denne flotte træfigur er perfekt som pynt til de tomme vindueskarme, på reolen i stuen eller på soveværelsets kommode.

Figuren passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Bryd hjemmets mange firkantede former og kolde farver med dette figur sæt. Skab liv og personlighed til rummet med træfigurer.

Her på webshoppen har vi også andre træfigurer.

Se vores andre træfigurer “her

Materiale: Mangotræ

Mål: H: 42cm X  B: 13cm (Variere en smule i størrelse)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dansende træfigur”
Relaterede varer