Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Vitrineskab jern og glas 140×100

Et rustikt vitrineskab i jern med store massive låger i ekstra kraftigt glas. Giv ethvert rum lidt kant og et rustikt look med dette vitrineskab.

Mål: H: 140cm X B: 100cm X D: 32cm

kr.6.499,00

1 på lager

Beskrivelse

Vitrineskab i jern og glas med store massive låger. Brug vitrineskabet til udstilling og giv ethvert rum lidt kant og et rustikt look.

Gør din opbevaring en del af din indretning og udnyt skabets tre jernhylder til udstilling af eksempelvis dit yndlings service og dit interiør. Med dette skab sikrer du dig, at få fremhævet dine ønskede ting i indretningen bag beskyttende store glaslåger. De store glaslåger lyser skabets indre op og gør møblet mere let i sin helhed.

Denne jernvitrine er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til flere rum i hjemmet. Brug  vitrineskabet i stuen til udstilling og opbevaring eller i køkkenet, til dine kogebøger, service og dekorative køkkenredskaber. Vitrineskabet kan også give ethvert badeværelse et rustikt udtryk, brug skabet til opbevaring af håndklæder, dine yndlings parfumer og smykker. Skabets rustikke design giver en virkelig flot kontrast til de klassiske hvide badeværelser. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle vitrineskab i jern.

Tit og ofte bliver hjemmets indretning ensartede farver og rene linjer. Brug denne jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her får du et vitrineskab i jern og glas, som er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Skabet er unikt grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkel vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør møblet spændende.

Skabet har to store glaslåger i ekstra kraftigt glas, som kan åbnes separat. Derudover er der på skabet to hængsler, som giver mulighed for aflåsning af skabet.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernvitrineskabe.

Find de andre vitrineskabe “HER

Mål og materiale:

Materialer: Jern, glas

Mål: H: 140cm X B: 100cm X D: 32cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitrineskab jern og glas 140×100”
Relaterede varer