Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Træfigur sæt

Skab en unik indretning og giv ethvert rum personlighed med et træfigur sæt. Træfigur sættet er lavet i mangotræ og hver figur er unik.

Mål: H: 22cm X B: 9cm

kr.298,00

Beskrivelse

Skab en unik indretning og giv ethvert rum personlighed med et træfigur sæt. Træfigur sættet er lavet i mangotræ og hver figur er unik.

Interiør er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Dette træfigur sæt er unik grundet, at figurerne er lavet af mangotræ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Hver træfigur har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør figuren spændende.

Her har du et træfigur sæt, som forestiller en mand og en dame. Sættet kan bruges i alle rum og kan eksempelvis stå samlet på reolen i stuen eller hver for sig, sammen med vores andre træfigurer eller dit eget yndlings interiør. Mange gange ender indretningen med at bestå af lys og planter, men med en skulptur giver du indretningen et nyt og mere kunstnerisk tvist til dit hjem.

Figur sættet passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Bryd hjemmets mange firkantede former og kolde farver med dette figur sæt. Skab liv og personlighed til rummet med træfigurer.

Her på webshoppen har vi også sættet i en større variant.

Se den større variant af træfiguren “her

Materiale: Mangotræ

Mål: H: 22cm X B: 9cm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træfigur sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer