Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Træ kommode H:140

Denne unikke træ kommode udstråler en rustik og industriel charme og vil hurtigt blive midtpunkt i ethvert hjem. Kommoden er både dekorativ og praktisk med dets mange skuffer. Træ kommoden er lavet af mangotræ med låger i genbrugstræ og koskind.

Mål: L: 90 cm X D: 45cm X H: 140cm

kr.5.998,00

2 på lager

Beskrivelse

Denne unikke træ kommode i H:140 udstråler en rustik og industriel charme og vil hurtigt blive midtpunkt i ethvert hjem. Den flotte træ kommode er både dekorativ og praktisk med dets mange skuffer. Kommoden er lavet af mangotræ med låger i genbrugstræ og koskind.

Den smukke kommode er oplagt, som et dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. Brug eksempelvis kommoden i stuen som med en smuk lampe eller andet interiør på,  eller i stuen som det fedeste Tv-møbel. Der er massere af muligheder med denne lækre kommode.

Kommoden er lavet af mangotræ og koskind, som giver et mere organisk og naturligt udtryk. Skufferne og lågerne har forskellige størrelser og har greb i forskellige størrelser og former, som gør kommoden unik og anderledes.

Her får du en rrustik træ kommode med et mix af skuffer og låger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Kommoden er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet træets overflade og låger i koskind og ikke en kommode er derfor ens.

Brug denne træ kommode H:140 til at skabe en mere personlig og unik indretnin. Med mangotræets og koskindet rustikke udtryk kan kommoden pifte i ethvert hjem op.

Her på webshoppen har vi et stort udvalg af skabe, skænke og kommoder i et råt og industrielt design.

Se vores andre opbevaringsmøbler  “her

Materiale: mangotræ, koskind, genbrugstræ, stål

Mål: B: 90 cm X D: 45cm X H: 140cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træ kommode H:140”
Relaterede varer