Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Stort vitrineskab i jern 220x130

Stort vitrineskab i jern og glas, som er oplagt til udstilling af ting du ønsker at fremhæve i indretningen. Dette skab sikrer ethvert rum kant og et råt look.

Mål: H: 220cm X B: 130cm X D: 38cm

kr.11.998,00

1 på lager

Beskrivelse

Stort vitrineskab i jern og glas, som er oplagt til udstilling af ting du ønsker at fremhæve i indretningen. Skabet sikrer ethvert rum kant.

Dette store vitrineskab er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til stuen eller køkkenet. Brug eksempelvis jernvitrinen i stuen som et lukket skab til at fremhæve dit yndlings service og interiør. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernvitrineskab.

Skabet er stort og rummeligt med mulighed for massere af opbevaring bag de store beskyttende glaslåger, som samtidig lyser skabets indre op. Glasset i jernvitrinen gør møbler mere let og enkelt i dets design. Skabet har fem hylder og to låger, som kan åbnes separat. Dertil hængsler ved hver låge, som giver dig mulighed for aflåsning af skabet.

Her får du et stort vitrineskab i jern med massive glaslåger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Det er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug dette jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernvitrineskabe.

Find de andre vitrineskabe “her

Materiale: Jern, Glas

Mål: H: 220cm X B: 130cm X D: 38cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stort vitrineskab i jern 220×130”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer