Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Stort jernvitrine med glaslåger 200×200

Råt og unikt vitrineskab i jern, hvor ikke to er ens. Skabet giver dig rig mulighed for opbevaring og udstilling bag de massive glaslåger.

Mål: H: 200cm X B: 200cm X D: 40cm

Skabet er i restordre, men kan komme hjem inden for 3 måneder efter du bestiller den.
Ring på 66134475 og hør nærmere

kr.14.998,00

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Stort jernvitrine med glaslåger, hvor ikke to er ens. Skabet giver dig rig mulighed for opbevaring og udstilling bag de massive glaslåger.

Dette store jernvitrineskab er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til stuen eller køkkenet. Brug eksempelvis jernvitrinen i stuen som et lukket skab med dit yndlings porcelæn og dit yndlingsinteriør i. Du kan bruge vitrineskabet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernvitrineskab.

Skabets store rummelighed giver dig rig mulighed for opbevaring og udstilling bag glasset. Skabet har tre hylder og otte låger, som kan åbnes separat. Dertil hængsler ved hver låge, som giver dig mulighed for aflåsning af skabet. Glasset i skabet lyser skabets inventar smukt op og fremhæver det i din indretning.

Her får du et stort jernvitrine med massive glaslåger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt vitrineskab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug denne jernvitrine til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede jernvitrineskabe.

Find de andre vitrineskabe “her

Materiale: Jern, glas

Mål: H: 200cm X B: 200cm X D: 40cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stort jernvitrine med glaslåger 200×200”
Relaterede varer