Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Stor gulvlampe i mangotræ

Skab lys i rummet med en gulvlampe, som passer ind i enhver stilart. Lampen har en flot lampeskærm i jern med flotte rustikke detaljer.

Mål: H: 130cm (Lampeskærm Ø: 30cm)

kr.1.498,00

Beskrivelse

Stor gulvlampe i mangotræ, som passer ind i enhver stilart. Lampen har en flot lampeskærm i jern med flotte rustikke detaljer. Lampen Kan justeres, som giver dig mulighed for at forme lampen efter dine ønsker og behov.

Lamper er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Denne store gulvlampe har en skærm lavet i jern, som giver et rustikt og unikt look. Foden på bordlampen er lavet af Mangotræ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Gulvlampen har de fineste detaljer med justeringsskruer, som også er lavet i jern. Hver gulvlampe har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør gulvlampen spændende.

Her har du en stor gulvlampe i mangotræ, som kan bruges i alle rum. Lampen kan eksempelvis stå for sig selv i et hjørne af rummet som mangler lys eller bruges sen en perfekt lampe i læsekrogen. Gulvlampen er også virkelig flot at have stående bag sofaen, som lys over dagligstuen. Denne gulvlampe er ikke kun praktisk, men er samtidig dekorativ og lyser ethvert rum smukt op.

Gulvlampen passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Giv den nordiske og minimalistiske stil et råt tvist. Bryd hjemmets mange firkantede former og kolde farver med denne gulvlampe. Skab liv og personlighed til rummet med denne smukke gulvlampe.

Se også lampen som bordlampe “her

Pærer medfølger ikke.

Materiale: Jern, mangotræ

Mål: H: 130cm (Lampeskærm Ø: 30cm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor gulvlampe i mangotræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer