Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Stor bordlampe med trådskærm

Stor bordlampe med trådskærm. Skab lys i rummet med denne flotte bordlampe med fod af mangotræ. Det giver et flot lys gennem trådskærmen.

Mål: Ø 19cm X H: 55CM

kr.398,00

Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stor bordlampe med trådskærm. Skab lys i rummet med denne flotte bordlampe med fod af mangotræ. Det giver et flot lys gennem trådskærmen.

Lamper er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Denne store bordlampe har en skærm lavet i et trådmønster, som giver et let og unikt look. Foden på borlampen er lavet af Mangotræ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Hver bordlampe har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør bordlamperne spændende.

Her har du en stor bordlampe med trådskærm, som kan bruges i alle rum og kan eksempelvis stå sammen med vores mindre variant af bordlampen. Den kan også stå for sig selv på reolen i stuen eller, sammen med vores andet interiør eller dit eget yndlings interiør. Bordlampen er også perfekt som natbordslampe til soveværelset. Denne bordlampe er ikke kun praktisk, men er samtidig dekorativ og lyser ethvert rum smukt op igennem trådskærmen. Lyset skaber et smukt mønster, når lampen tændes.

Bordlampen passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Bryd hjemmets mange firkantede former og kolde farver med denne bordlampe. Skab liv og personlighed til rummet med denne smukke bordlampe med trådskærm.

Se bordlampen med trådskærm i en mindre variant “her

Pærer medfølger ikke.

Materiale: Mangotræ, metal

Mål: Ø 19cm X H: 55CM

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor bordlampe med trådskærm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer