Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Skænk i mangotræ

Rustik skænk i mangotræ. Skænken har flotte detaljer i overfalden på lågerne og skufferne.  Perfekt opbevaringsmøbel, som giver rummet karakter.

Denne skænk er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. . Du kan også bruge skænken som tv møbel. Der er massere af muligheder med denne lækre industrielle jernskænk.

Mål: H:76 x B:120 x D: 35cm
Materiale: Mangotræ

kr.4.999,00

Beskrivelse

Rustik skænk i mangotræ. Men dens flotte detaljer på skufferne vil den helt sikkert skabe wow-effekt og give rummet karakter.

Denne skænk er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. Der er massere af muligheder med denne lækre skænk.

Her får du en rustik skænk med låger og skuffer, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning samt genbrugstræet udtryk. Så hvert enkelt skab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør jernskænken spændende.

Mange gange bliver hjemmet indrettet i kolde og ensartede farver. Brug denne skænk til at bryde hjemmets kedelige tendens og skabe en personlig indretning.

Mål: H:120 x B:76 x D: 35cm
Materiale: Mangotræ og jern

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skænk i mangotræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer