Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Skab i mangotræ med glaslåger

Flot skab i mangotræ med 12 glaslåger. Skabet er oplagt til udstilling af ting du ønsker at fremhæve i indretningen. Reolen er lavet i jern og mangotræ, som sikrer reolen stabilitet, holdbarhed og et råt design.

Skabet fåes i 2 forskellige størrelser, hvor dette er det mindste. Se den anden størrelse her

Mål: B:127cm x H:177cm x D:40cm

kr.7.999,00

2 på lager

Beskrivelse

Stort skab i mangotræ og glas som er oplagt til udstilling af ting du ønsker at fremhæve i indretningen. Skabet sikrer ethvert rum kant.

Dette store skab er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til stuen eller køkkenet. Brug eksempelvis skabet i stuen som et lukket skab til at fremhæve dit yndlings service og interiør. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle skab.

Skabet er stort og rummeligt med mulighed for massere af opbevaring bag de beskyttende glaslåger.
Skabet har 12 låger, som kan åbnes separat og et solidt jernstel.

Her får du et stort flot skab i mangotræ, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i massive materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Det er unik grundet jernets overflade og svejsning samt mangotræet. Så hvert enkelt skab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør skabet spændende.

Mange gange bliver hjemmets indretning hurtigt med kolde og ensartede farver. Brug dette skab til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også andre fede skabe og reoler.

Find de andre skabe “her

Materiale: Jern, Glas, mangotræ

Mål: H: 177cm X B: 127cm X D: 40cm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skab i mangotræ med glaslåger”
Relaterede varer