Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Rustikt jernskab med to låger 181×734498

Rustikt jernskab med to låger, massive hylder og med mulighed for masser af plads til opbevaring. Giv ethvert rum et råt præg.

Mål: D: 39cm X B: 73cm X H: 181cm

kr.5.998,00

Beskrivelse

Rustikt jernskab med to låger, massive hylder og med mulighed for masser af plads til opbevaring. Giv ethvert rum et råt præg.

Dette jernskab er oplagt, som det fedeste dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. Brug eksempelvis skabet i stuen som et lukket skab med dit yndlings porcelæn, i entreen til massere af plads til hue, handsker og skoopbevaring eller som det fedeste tøjskab i soveværelset. Du kan bruge jernskabet til at pynte enhver tom krog op. Der er massere af muligheder med dette lækre industrielle jernskab.

Her får du et rustikt jernskab med to låger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Skabet er lavet i materiale, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning. Så hvert enkelt skab har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør jernskabet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette skab til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også et lavere jernskab med genbrugstræ.

Find det lave jernskab “her

Materiale: Jern

Mål: D: 39cm X B: 73cm X H: 181cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustikt jernskab med to låger 181×734498”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer