Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Reol i mangotræ

Flot reol fremstillet i jern og mangotræ, som sikrer reolen stabilitet, holdbarhed og et råt design. Her er der rig mulighed for udstilling af de ting du ønsker at fremhæve i indretningen. Brug den som bogreol i stuen eller som reol i køkkenet til at vise dit flotte service frem.

Mål: B: 80cm X D: 35cm X H: 178cm

kr.3.998,00

Beskrivelse

Reol i mangotræ og jern, som sikrer reolen stabilitet, holdbarhed og et råt design.

Denne reol er oplagt at bruge i stuen eller køkkenet med massere af plads til udstilling af de ting du ønsker at fremhæve i din indretning. Reolen har fem hylder lavet i mangotræ, som giver reolen et smukt og råt design. Hylderne har en god dybde som giver dig rig mulighed for både opbevaring og udstilling. Stil eksempelvis reolen i køkkenet, som ekstra dekorativ opbevaringsplads til de friske krydderurter og dit flotte service. Reolen er også perfekt i enhver stue pyntet med noget af dit flotte interiør eller som smuk bogreol. Med denne reol er du garanteret et blikfang i rummet du stiller møblet. Der er massere af muligheder med denne flotte reol i mangotræ.

Her får du en reol, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Reolen er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning samt træets udtryk. Så hver enkel reol har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør reolen spændende.

Brug denne reol med hylder med et levende udtryk til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets og mangotræets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Her på webshoppen har vi også et flot konsolbord, som også er perfekt til udstilling.

Se konsolbordet i mangotræ “her

Materiale: mangotræ, Jern

Mål: B: 80cm X D: 35cm X H: 178cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reol i mangotræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer