Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Plankebord 200cm

Flot spisebord i mørk olieret eg med bølget kant.
Bordet findes i flere forskellige længder: 300cm, 240cm, 200cm, og 140cm.
Bordet er forberedt tillægsplader som kan tilkøbes. 

Mål: L:200cm x B: 95cm x H:75cm
Materiale: Egetræ

 

kr.5.498,00

Beskrivelse

Stort plankebord i træ med plads til hele familien. Dette flotte plankebord har et rustikt og unikt design, som pynter enhver spisestue.

Dette store spisebord er oplagt som det flotteste spisebord i spisestuen eller i køkkenet. Pynt spisebordet med noget af vores lækre interiør og dæk op med vores flotte stel. Du kan også stille dit eget yndlingsinteriør på bordet og dit eget flotte service. Bordet har en bordplade i en brændt brun farve, som gør det muligt at pynte op til enhver højtid og ethvert selskab. Bordet kan både dækkes op med det klassiske hvide service eller det mere rustikke service, alt vil komplimentere bordpladen super flot.

Her får du et stort plankebord med bordben i jern, som har et industrielt udtryk, og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Spisebordet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed.

Spisebordet er unikt grundet træets varierende farve, mønster og form samt stellets overflade og svejsning. Så hvert enkelt spisebord har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør bordet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt ensartede farver og firkantede former. Brug dette spisebord, med den flotteste bordplade, til at bryde hjemmets mange kedelige farver firkantede former. Med spisebordets naturlige træfarve og form passer bordet ind i ethvert hjem og stilart.

Bordet findes i flere forskellige størrelser. Det fåes i længde: 300cm, 240cm, 200cm, og 140cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plankebord 200cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer