Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Middagstallerken natur Ø26

Middagstallerken natur med de fineste detaljer, som giver et smukt udtryk til borddækningen. Tåler både opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

 

kr.89,00

12 på lager

Beskrivelse

Middagstallerken natur med de fineste detaljer, som giver et smukt udtryk til borddækningen. Tåler både opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

Det fineste ved vores stel er personligheden i stentøjet og at ikke to produkter er ens. Hvert produkt har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer, som gør stellet spændende. Denne middagstallerken i stentøj er i en smuk sandfarve, med de fineste detaljer, som giver et helt vildt smukt udtryk til borddækningen. Med vores stel i stentøj har du mulighed for at sammensætte forskellige størrelser og farver, som giver dig mulighed for at sammensætte dit eget personlige stel til borddækningen. Her på webshoppen finder du flere størrelser og andre farver af vores smukke stel.

Denne middagstallerken i natur passer ind i enhver stilart og indretning, om du er til det rustikke look eller til det mere minimalistiske. Middagstallerkens naturlige form og farve, gør det muligt at dække op til enhver højtid og ethvert selskab. Fuldend din bordopdækning med en flot dug og et par stofservietter. Sammensæt middagstallerken med vores desserttallerken i samme serie, hvilket giver dig en fuldend bordopdækning.

Middagstallerken er i stentøj og tåler derfor både at komme i opvaskemaskinen, ovnen og mikroovnen.

Se resten af vores udvalg af service lige “her

Materiale: Stentøj

Mål: Ø: 20cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Middagstallerken natur Ø26”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer