Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Mellemstor håndlavet keramikskål i blå

Mellemstor håndlavet keramikskål i blå, med et unikt udtryk og de fineste detaljer. Skålens farver og form variere, hvilket gør skålen unik.

Mål: Ø: 40cm X 32cm X H: 13cm

kr.499,00

Beskrivelse

Mellemstor håndlavet keramikskål i blå, med et unikt udtryk og de fineste detaljer. Skålens farver og form variere, hvilket gør hver skål unik.

Det fineste ved håndlavet keramik er personligheden i keramikken og at ikke to produkter er ens. Hvert produkt har hvert sit udtryk med dets forskellige nuancer og detaljer, som gør keramikken spændende. Denne skål er glaseret i smukke blå nuancer og en gul brændt nuance, som giver et helt vildt smukt udtryk og spil til skålen. Med vores håndlavede keramik har du mulighed for at sammensætte forskellige former og farver, som giver dig mulighed for at sammensætte dit eget personlige keramiksæt. Her på webshoppen finder du flere størrelser og andre farver i den smukke håndlavede keramik.

En mellemstor håndlavet keramikskål i blå kan bruges til mange ting. Mangler du en skål til salat, en frugtskål eller måske bare en skulptur som giver rummet personlighed og farve? Kun fantasien sætter grænser med denne skål. Skålen er også ideel som en personlig gave.

Det rustikke udtryk kan parres med enhver stilart, bryd hjemmets firkantede former og kolde farver, med håndlavet keramik i smukke farver.

Se resten af vores håndlavede keramik “her

Materiale: Ler

Mål: Ø: 40cm X 32cm X H: 13cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mellemstor håndlavet keramikskål i blå”
Relaterede varer