Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Lille håndlavet keramikskål i turkis

Lille håndlavet keramikskål i turkis, med et unikt udtryk og de fineste detaljer. Skålens farver og form variere, hvilket gør hver skål unik.

Mål: Ø: 18cm X H: 10

kr.199,00

Beskrivelse

Lille håndlavet keramikskål i turkis, med et unikt udtryk og de fineste detaljer. Skålens farver og form variere, hvilket gør hver skål unik.

Det fineste ved håndlavet keramik er personligheden i keramikken og at ikke to produkter er ens. Hvert produkt har hvert sit udtryk med dets forskellige nuancer og detaljer, som gør keramikken spændende. Denne skål er glaseret i smukke blå nuancer og en gul brændt nuance, som giver et helt vildt smukt udtryk og spil til skålen. Med vores håndlavede keramik har du mulighed for at sammensætte forskellige former og farver, som giver dig mulighed for at sammensætte dit eget personlige keramiksæt. Her på webshoppen finder du flere størrelser og andre farver i den smukke håndlavede keramik.

En lille håndlavet keramikskål i turkis kan bruges til mange ting. Mangler du en skål til snacks, til dine smykker eller måske bare en skulptur som giver rummet personlighed og farve? Kun fantasien sætter grænser med denne skål. Skålen er også ideel som en personlig gave.

Det rustikke udtryk kan parres med enhver stilart, bryd hjemmets firkantede former og kolde farver, med håndlavet keramik i smukke farver.

Se resten af vores håndlavede keramik “her

Materiale: Ler

Mål: Ø: 18cm X H: 10

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille håndlavet keramikskål i turkis”
Relaterede varer