Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Kravlenisse – Dreng 1

De søde kravlenisser fra Maileg er slet ikke til at stå for i år. Kravlenisserne er lavet med kraftige magneter i hænder og fødder, magneterne er indsyet i nisserne. De fine kravlenisser kan derfor klatre og dekorere overalt i dit hjem.

Der kommer 4 nye hvert år. 2 piger og 2 drenge.

Mål: H25 cm

 

kr.141,00

19 på lager

Kategori:

Beskrivelse

De søde kravlenisser fra Maileg er slet ikke til at stå for i år. Kravlenisserne er lavet med kraftige magneter i hænder og fødder, magneterne er indsyet i nisserne. De søde nisser kan derfor hænges op på alle magnetiske flader i boligen eller hænges sammen, så de hænger hånd i hånd.

Denne kravlenisse er iført en rødternet kjole, rød og hvid stribede strømper og en fin rød hue.

Alle nisserne i Mailegs Noël kollektion kommer i flere forskellig udgaver og er udstyret med numre. De søde nisser er et samle objekt for mange og der kommer hvert år nye nisser til. I 2020 og 2021 er mange af Noël nisserne fra de tidligere år relanceret og malet op i nye farver.

Mailegs hyggelige julekollektion emmer af nostalgi og traditioner og er elsket af både børn og voksne.
Stilen fører dig hurtigt tilbage til barndommen og den klassiske danske jul, med mørkerøde og hvide farver.

Nisserne fra Maileg er blevet et samleobjekt for mange, og hvert år kommer der nye nisser til nissefamilien. De nye nisser 2021 er holdt i den samme stil, så de passer til nisserne fra de tidligere kollektioner, blot med nye små fine detaljer som giver gør nisserne helt enestående.

I Mailegs julekollektion finder du et stort udvalg af bl.a. julemus, julegrise, kalendernisser, adventsnisser, ornamenter, gavepapir, servietter og meget mere.

Måler: H25 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kravlenisse – Dreng 1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer