Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Konsolbord – sæt m. 2

Flotte indskuds konsolborde som kan give ethvert rum kant. Konsolbordene sælges her i sæt, men kan også købes hver for sig. Hvis dette ønskes, send os da en mail eller ring til butikken.

Mål:
L: 110cm X D: 36cm X H: 83cm
L: 100cm X D: 33cm X H:73cm

kr.4.498,00

2 på lager

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Disse smukke konsolborde er lavet af gode materialer, som gør bordene stabile og holdbare.
Konsolbordene kan bruges i alle rum i hjemmet som et flot opbevaringsmøbel med mulighed for udstilling af ting, du ønsker at fremhæve i din indretning. Stil eventuelt konsolbordene i køkkenet pyntet med friske krydderurter eller i stuen med noget af vores flotte interiør på. Konsolbordene vil også være super fine som et enkelt og rustikt tv-møbel. Du kan bruge konsolbordet til at pynte ethvert tom spot i hjemmet op med. Der er massere af muligheder med de lækre konsolborde

Her får du et konsolbord, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Konsolbordet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet jernets overflade og svejsning samt træets udtryk. Så hvert enkelt konsolbord har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør konsolbordet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette konsolbord til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets og mangotræets rustikke udtryk passer skabet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konsolbord – sæt m. 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer