Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Julemand H:115cm

Den søde julemand fra Maileg er bare ikke til at stå for. Den flotte julemand med hue og langt hvidt skæg måler 115 cm. Julemanden har en stor sæk, hvor du kan gemme kalender eller adventsgaverne. Den skønne julemand emmer af nostalgi og traditioner og vil med garanti skabe julestemning i ethvert julehjem.

Materiale: Bomuld – Julemandens store fuldskæg er lavet i ægte uld.

Mål: 115cm

kr.799,00

3 på lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Den søde julemand fra Maileg er bare ikke til at stå for.  Den flotte julemand med hue og langt hvidt skæg måler 115 cm. Julemanden har en stor sæk, hvor du kan gemme kalender eller adventsgaverne. Den skønne julemand emmer af nostalgi og traditioner og vil med garanti skabe julestemning i ethvert julehjem.

Mailegs hyggelige julekollektion er elsket af både børn og voksne.
Stilen fører dig hurtigt tilbage til barndommen og den klassiske danske jul, med mørkerøde og hvide farver.

Nisserne fra Maileg er blevet et samleobjekt for mange, og hvert år kommer der nye nisser til nissefamilien. De nye nisser 2021 er holdt i den samme stil, så de passer til nisserne fra de tidligere kollektioner, blot med nye små fine detaljer som giver gør nisserne helt enestående.

I Mailegs julekollektion finder du et stort udvalg af bl.a. julemus, julegrise, kalendernisser, adventsnisser, ornamenter, gavepapir, servietter og meget mere.

Materiale: Bomuld – Julemandens store fuldskæg er lavet i ægte uld.

Mål: 115cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julemand H:115cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer