Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Industriel loftlampe

Industriel loftlampe, som er prikken over i´et til en smuk spisestue. Loftlampen har et råt look med dets materialer og rustikke detaljer.

Mål: L: 110cm (Lampeskærm Ø: 34cm)

kr.2.198,00

Beskrivelse

Industriel loftlampe, som er prikken over i´et til en smuk spisestue. Loftlampen har et råt look med dets materialer og rustikke detaljer.

Lamper er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Denne industrielle loftlampe har to skærme lavet i jern, som giver et rustikt og unikt look. Lampen består også af Mangotræ, som er et natur materiale og derfor kan variere i træets overflade. Det er to massive materialer som sikrer loftlampen holdbarhed.

Denne Loftlampe har de fedeste detaljer i form af bl.a. justeringsskruer og kæder til ophæng, som også er lavet i jern. Hver industriel loftlampe har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør gulvlampen spændende.

Belys ethvert rum op med denne industrielle loftlampe, som giver et råt tvist til indretningen.

Her har du en stor flot industriel loftlampe, som kan bruges i alle rum. Lampen kan eksempelvis hænges over spisebordet, men ville også være super flot at have hængende over køkkenøen eller i entréen.  Denne loftlampe er ikke kun praktisk, men er samtidig dekorativ og lyser ethvert rum smukt op med dets to skærme, giver lampen massere af lys.

Loftlampen passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Giv den nordiske og minimalistiske stil et råt tvist. Fuldend din rustikke indretning med denne fede loftlampe, som er prikke over i´et. Skab liv og personlighed til rummet med denne rustikke loftlampe, som har karakter.

Se vores andre industrielle og unikke lamper “her

Pærer medfølger ikke.

Materiale: Jern, Mangotræ

Mål: L: 110cm (Lampeskærm Ø: 34cm)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Industriel loftlampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede varer