Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Høj kommode

Denne unikke træ kommode i H:98cm udstråler en rustik og industriel charme og vil hurtigt blive midtpunkt i ethvert hjem. Den flotte kommode er både dekorativ og praktisk med dets mange skuffer. Kommodens skuffer har forskellige størrelser og fronter, og greb i forskellige former, farver og materialer, som gør kommoden unik og anderledes.

Her får du en rustik træ kommode med spændende skuffer som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist.

Mål: B: 63 cm X D: 32cm X H: 98cm
Materiale: mangotræ,

Farve: Grå

kr.2.900,00

2 på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Den smukke kommode er oplagt, som et dekorative opbevaringsmøbel til ethvert rum i hjemmet. Brug eksempelvis kommoden i stuen som med en smuk lampe eller andet interiør på. Der er massere af muligheder med denne lækre kommode.

Kommoden er lavet af mangotræ, som giver et mere organisk og naturligt udtryk. Kommodens skuffer har forskellige størrelser og fronter, og greb i forskellige former, farver og materialer, som gør kommoden unik og anderledes.

Her får du en rustik træ kommode med et mix af skuffer og låger, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Kommoden er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Den er unik grundet træets overflade og de sjove fronter på skufferne.

Brug denne træ kommode H:98 til at skabe en mere personlig og unik indretning.

Her på webshoppen har vi et stort udvalg af skabe, skænke og kommoder i et råt og industrielt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Høj kommode”
Relaterede varer