Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Figur af kvinde med børn

Skab en unik indretning og giv ethvert rum personlighed med smukke figurer. Denne figur af kvinde med børn er lavet i aluminium. Stil den for sig selv, eller kombiner med den anden figur fra sættet.
Mål: H: 58 cm X B: 9cm

kr.299,00

Beskrivelse

Skab en unik indretning og giv ethvert rum personlighed med de smukke dekorative figurer i aluminium. Den fine figur der forestiller en kvinde med hendes to børn er lavet i aluminium og står på en fod i sortmalet træ. Den er lavet som et sæt af to, men sælges separat.

Interiør er med til at personliggøre og skabe en hyggelig stemning til hjemmet. Figuren kan stilles for sig selv eller kombineres med andre dekorative figurer. Denne høje figur af kvinde med børn er en flot pyntegenstand der giver dit hjem et personligt og spændende præg.

Her har du en figur, som forestiller en kvinde med børn. Figuren kan bruges i alle rum og kan eksempelvis stå på reolen i stuen, i vindueskarmen,  sammen med en af vores andre figurer eller sammen med dit eget yndlings interiør. Mange gange ender indretningen med at bestå af lys og planter, men med en skulptur giver du indretningen et nyt og mere kunstnerisk tvist til dit hjem.

Figuren passer ind i enhver indretning og stilart grundet de naturlige farver og former. Bryd hjemmets mange firkantede former og kolde farver med smukke figurer. Skab liv og personlighed til rummet med denne smukke figur af en kvinde med børn. De skønne figurer er super smukke som dekoration i hjemmet og er desuden perfekte som gave. En figur der går lige i hjertet hos enhver kvinde.

Gå på opdagelse i vores webshop, hvor vi har et stort udvalg af smukke dekorative figurer til hjemmet. Størstedelen af vores interiør er fremstillet i aluminium og mangotræ. Ud over denne smukke figur af kvinde med børn, har vi også den anden figur samme sæt. Figuren forestiller en kvinde der bære på en krukke. Den passer rigtig fint sammen denne figur.

 

Se den anden figur i sættet  “her

Materiale: aluminium og træ

Mål: H: 58cm X B: 9cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Figur af kvinde med børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer