Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Gråt vægur

Gråt vægur med et familie citat og de flotteste rustikke detaljer. Dette vægur kan både hænges på væggen, men er også flot dekorativ stående.

Vær opmærksom på, at der ikke er fri fragt på nedsatte varer, men at der er mulighed for gratis Click & Collect.

Mål: H: 55cm X B: 72cm X D: 3cm

kr.149,00

Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Gråt vægur med et familie citat og de flotteste rustikke detaljer. Dette vægur kan både hænge på væggen, men er også flot dekorativ stående

Dette smukke vægur spreder glæde med familie citatet til ethvert rum i hjemmet. Væguret er perfekt til alle rum og kan både hænges op på væggene eller stilles på eksempelvis hylden, som på billedet. Det unikke vægur er i den flotteste grå farve, som giver ethvert rum et personligt tvist.

Vi har mange plakater på webshoppen og du har mulighed, for at sammensætte forskellige motiver og farver, som giver dig mulighed for at lave din egen personlige billedvæg med dette flotte vægur iblandt. Skab en billedvæg med dette flotte vægur, som er et stort kunstværk til hjemmet og som giver rummet farve, historie og et smukt udtryk. Man kan enten mixe og matche vores udvalg af plakater og bryd billedvæggen med dette flotte dekorative vægpynt, som derudover også er super praktisk.

Væguret er også super flot at have hængende for sig selv, grundet det søde citat, de smukke detaljer og dets flotte design.

Et gråt vægur er smukt i alle rum i hjemmet. Giv det hvide badeværelse farve, stil billedet på en hylde i entréen eller hæng det op på køkkenets kedelige vægge.

Dette ur passer ind i enhver stilart. Pynt hjemmets kedelige vægge med et vægur, som har en smuk grå farve, som komplimentere alle farver i hjemmet godt.

Dette vægur findes i fire forskellige farver.

Se de andre farver lige “her

Materiale: Træ

Mål: H: 55cm X B: 72cm X D: 3cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gråt vægur”
Relaterede varer