Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Garderobestativ i mangotræ

Industrielt garderobestativ i mangotræ og jern, perfekt som multimøbel i entréen, med massere af plads til opbevaring og siddeplads.

Mål: H: 180cm X B: 100cm X D: 40cm

kr.2.998,00

Beskrivelse

Garderobestativ i mangotræ og jern, perfekt som multimøbel i entréen, med massere af plads til opbevaring og siddeplads.

Dette flotte gaderobestativ er oplagt, som det fedeste dekorative entrémøbel med massere af plads til hue, handsker og skoopbevaring. Garderobestativet kan både bruges i entréen, men er også perfekt til at skabe en rustik walk-in closet.

Pynt garderobestativet med vores flotte interiør eller dit eget yndlings interiør, et tæppe på bænken og nogle flotte kurve forneden. Skab en lækker entré eller garderobe, med dette flotte og rustikke møbel. Garderobestativet er et multimøbel, hvor der er plads til opbevaring af overtøj, men samtidig siddeplads. Der er massere af muligheder med dette lækre gaderobestativ.

Her får du et garderobestativ i mangotræ, som har et industrielt udtryk og som giver ethvert rum lidt kant og et råt tvist. Garderobestativet er lavet i materialer, som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Møblet er unikt grundet jernets overflade og svejsning samt træets udtryk. Så hvert enkelt gaderobestativ har hvert sit udtryk med dets forskellige detaljer og nuancer, som gør gaderobestativet spændende.

Mange gange bliver hjemmet hurtigt kolde og ensartede farver. Brug dette garderobestativ til at bryde hjemmets kedelige tendens. Med jernets og mangotræets rustikke udtryk passer gaderobestativet ind i ethvert hjem og enhver stilart.

Er du vild med den rustikke stil?

Så se lige vores bud på et rustikt konsolbord lige “her

Materiale: Jern, Mangotræ

Mål: H: 180cm X B: 100cm X D: 40cm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garderobestativ i mangotræ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer