Fri fragt ved køb over 499,- *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer 

Champagnekøler i metal

Stor champagnekøler i metal med plads til mange flasker champagne eller vin. Server dine drikkevarer kølige for dine gæster med stil.

Mål: Ø: 46cm X H: 33cm

kr.1.198,00

Beskrivelse

Stor champagnekøler i metal med plads til mange flasker champagne eller vin. Server dine drikkevarer kølige for dine gæster med stil.

Ønsker du dine drikkevarer kølige på de varme sommerdage? Så er denne champagnekøler i metal lige noget for dig! Denne champagnekøler i metal er både dekorativ og køler dine drikkevarer effektivt. Der er plads til mange flasker og køleren skal blot fyldes med is.

Champagnekøleren behøves ikke nødvendigvis at køle champagne ned. Du kan bruge den til at køle lige præcis de drikkevarer ned, du er vild med og vil servere for dine gæster. Kommer drengene over til grill, så fyld champagnekøleren med is og øl, skal du holde børnefest, så fyld den med sodavand og is. Skal du holde en stor fest eller vil du bare gerne servere dine drikkevarer med stil, så køl eventuelt hvidvin, champagne eller lignende ned.

Selvom champagnekøleren ikke er i brug er den stadig meget dekorativ, at have stående fremme. Stil den frem på dit barbord og lig dine vinflasker eller spiritus i køleren. Den er lavet af massive materialer, som også gør det muligt at have den stående udenfor, hvis ikke du finder den rette plads til den i hjemmet.

Champagnekøleren er unik og dens design variere i smedningen. Derudover har champagnekøleren de fineste detaljer med en fod og fine håndtag i siderne, som giver et flot fyldestgørende design.

Metal passer ind i alle stilarter. Med champagnekølerens traditionelle og samtidig skinnende udtryk, kan du bryde det rustikke hjem med elegance eller give den nordiske og minimalistiske stil et traditionelt og skinnende tvist.

Vi har også en vinkøler på webshoppen.

Find vinkøleren “her

Materiale: Metal

Mål: Ø: 46cm X H: 33cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Champagnekøler i metal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer